Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Ιδιωτικότητας

Α. Πολιτική απορρήτου – ιστότοπος
Τον www.bebras.gr και τον συνδεδεμένο ιστότοπο διεξαγωγής του εθνικού διαγωνισμού για την Ελλάδα https://challenge.bebras.gr (οι οποίοι θα αναφέρονται συλλογικά στο εξής με τον όρο «αυτός ο ιστότοπος») διαχειρίζεται το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων («προσωπικά δεδομένα») σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία.
Το παρών κείμενο περιγραφής της εφαρμοζόμενης πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας των χρηστών του ιστότοπου (μαζί με τους όρους χρήσης και τα άλλα έγγραφα που αναφέρονται σε αυτήν) περιγράφει τον τρόπο συλλογής και χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη χρήση του ιστότοπού μας, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR).

Β. Ποιος χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι ο επίσημος «διαχειριστής δεδομένων» για τις πληροφορίες που μας παρέχετε κατά την επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι αποφασίζει πώς θα τα χρησιμοποιήσει και είναι υπεύθυνο για τη προστασία τους σύμφωνα με τον GDPR.
Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα εντός του Πανεπιστημίου θα παρέχεται στους υπαλλήλους και τους επιστημονικούς συνεργάτες του, όταν αυτό απαιτείται, στο πλαίσιο της εργασίας τους για την εύρυθμη λειτουργία αυτού του ιστότοπου. Θα μοιραστεί επίσης με τα τρίτα μέρη που περιγράφονται στην ενότητα ΣΤ’.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω για να κατανοήσετε τις απόψεις και τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και τον τρόπο που θα τα αντιμετωπίσουμε. Μπορούμε να ενημερώσουμε αυτήν την πολιτική οποιαδήποτε στιγμή. Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφονται σε αυτήν την πολιτική.

Γ. Γλωσσάρι
Όπου αναφέρουμε σε αυτήν την πολιτική τον όρο «προσωπικά δεδομένα», εννοούμε κάθε καταγεγραμμένη πληροφορία που σας αφορά και από την οποία μπορείτε να αναγνωριστείτε. Δεν περιλαμβάνει δεδομένα από τα οποία η ταυτότητά σας έχει καταργηθεί (ανώνυμα δεδομένα).
Όπου αναφερόμαστε στην «επεξεργασία» των προσωπικών σας δεδομένων, εννοούμε οποιαδήποτε επεξεργασία των πληροφοριών αυτών, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής, χρήσης, αποθήκευσης, αποκάλυψης ή διατήρησής τους.

Δ. Τύποι δεδομένων που συλλέγουμε
Ο δικτυακός τόπος του εθνικού διαγωνισμού https://challenge.bebras.gr θα ζητήσει από τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να εγγραφούν για να δηλώσουν το όνομα και το σχολείο τους και να προσδιορίσουν το όνομα και (προαιρετικά) το φύλο του κάθε μαθητή που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Η συντριπτική πλειοψηφία  των στοιχείων σας που θα συλλέξουμε, θα παρασχεθούν από εσάς τους ίδιους, όταν για παράδειγμα όταν εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας, επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά ή εισέλθετε με άλλο τρόπο στον διαγωνισμό και όταν αναφέρετε πρόβλημα με τον ιστότοπό μας.
Όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπούς μας, ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε αυτόματα από τον υπολογιστή σας τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, για παράδειγμα τον τύπο συσκευής (και το μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής) που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στον ιστότοπό μας, τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP) σύνδεσης της συσκευής σας στο Internet, τις πληροφορίες σύνδεσης (login), τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τη ρύθμιση της ζώνης ώρας, τους τύπους και εκδόσεις πρόσθετων (plug-in) του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και την πλατφόρμα.

Ε. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας
Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω λόγους – μόνο λόγω της απαίτησης να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντί σας ή για να ολοκληρώσουμε τα βήματα που απαιτούνται για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό Bebras και επειδή είναι απαραίτητο για το νόμιμο συμφέρον μας, λόγοι γνωστοί ως νομικές βάσεις για επεξεργασία:

 • Τη διαχείριση του διαγωνισμού Bebras, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολόγησης του διαγωνισμού, προσκαλώντας άτομα στον επόμενο γύρο και το σχετικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και τελετών και τη διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων και τελετών.
 • Την λειτουργία του ιστότοπου και τη διασφάλιση της κατανόησης του τρόπου λειτουργίας του, τη βελτίωσή του και τη διασφάλιση της παρεχόμενης ασφάλειας.

Οι συμμετέχοντες με την καλύτερη επίδοση ενδέχεται να κληθούν να συμμετάσχουν σε επόμενη φάση του διαγωνισμού. Εάν αποφασιστεί η διεξαγωγή του και η συμμετοχή τους, ορισμένα από τα στοιχεία τους από τον διαγωνισμό Bebras ενδέχεται να επεξεργαστούν περαιτέρω σύμφωνα με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Τα ονόματα και τα σχολικά στοιχεία που παρέχονται σε εμάς θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς του διαγωνισμού και των δραστηριοτήτων παρακολούθησης (π.χ. επόμενες φάσεις του διαγωνισμού, προσκλήσεις συμμετοχής σε βραβεύσεις ή συναφείς εκδηλώσεις προβολής). Οι σχετικές προσκλήσεις θα εκδοθούν μέσω των εκπαιδευτικών και με μαθητές δεν θα επικοινωνήσουμε ποτέ απευθείας για τέτοιους σκοπούς.
Οι πληροφορίες σχετικά με το φύλο θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την ανώνυμη στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων. Η ανάλυση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την παραχώρηση στατιστικών στοιχείων για τις επιδόσεις και το φύλο (αλλά όχι ονόματα) στους διεθνείς εταίρους μας.
Ενδέχεται να δημοσιεύσουμε ονόματα διακριθέντων μαθητών στην αντίστοιχη ενότητα αυτού του ιστότοπου, αλλά μόνο αφού πρώτα ζητήσουμε από τους καθηγητές των μαθητών που επιλέγονται να ζητήσουν και να επιβεβαιώσουν την σχετική άδεια των μαθητών.
Δεν σας αποστέλλουμε αλληλογραφία μάρκετινγκ ή άλλου τύπου ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτός εάν δηλώσατε συγκεκριμένα ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε τέτοιες ενημερώσεις. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με τον συγκεκριμένο τρόπο επικοινωνίας ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας με χρήση των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω.
Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, εκτός αν απαιτείται ή επιτρέπεται διαφορετικά από τον νόμο.

ΣΤ’ Κοινή χρήση των δεδομένων σας με τρίτους
Ενδέχεται να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Eljakim Information Technology BV και MailChimp (που περιγράφονται στις επόμενες παραγράφους). Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών προς εμάς υποχρεούνται να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας σύμφωνα με τις πολιτικές μας. Δεν τους επιτρέπουμε να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας για δικούς τους σκοπούς. Επιτρέπουμε σε αυτούς να επεξεργάζονται τα δεδομένα σας μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
Οι βάσεις δεδομένων που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση των δεδομένων μαθητών, δεδομένων εκπαιδευτικών και τη διαχείριση του διαγωνισμού αποθηκεύονται σε ασφαλείς κατανεμημένους διακομιστές στην Ολλανδία ιδιοκτησίας και διαχείρισης της Eljakim Information Technology BV. Η Eljakim Information Technology BV κατέχει πιστοποιητικό ISO 27001, αριθ. NL 217.1.1 που καταδεικνύει ότι ένας οργανισμός έχει καθορίσει και εφαρμόσει διαδικασίες βέλτιστης πρακτικής ασφάλειας πληροφοριών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.itgovernance.co.uk/iso27001-benefits.
Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εκπαιδευτικών, το όνομα και το επίθετό τους, προστίθενται σε μια ομάδα αλληλογραφίας του MailChimp που ελέγχεται από εμάς και με την εγγραφή σας στο Bebras συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το MailChimp (και να μεταφέρουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο MailChimp) με αυτό τον τρόπο. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από αυτήν τη λίστα αλληλογραφίας έχουν πάντοτε έναν σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής, ο οποίος, αν γίνει κλικ, εμποδίζει αυτόματα το MailChimp να αποστείλει ξανά ταχυδρομικές αποστολές σε αυτή τη διεύθυνση της λίστας. Επίσης, ειδοποιεί τον Διαχειριστή του Bebras Ελλάς για το αίτημα αυτό, ο οποίος θα αφαιρέσει στη συνέχεια τις λεπτομέρειες αυτού του καθηγητή από τη βάση δεδομένων Bebras.
Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους εάν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε ή να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση ή για να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε τους όρους χρήσης του δικτυακού μας τόπου ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια του ιστότοπού μας, των χρηστών μας και άλλων.
Όπου τα δεδομένα σας μοιράζονται με τρίτους, θα προσπαθήσουμε να μοιραστούμε την ελάχιστη απαραίτητη ποσότητα.

Ζ. Που αποθηκεύουμε ή χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας
Ενδέχεται να αποθηκεύσουμε δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπο με μη αυτόματο ή ηλεκτρονικό τρόπο. Τα δεδομένα αποθηκεύονται στους ασφαλείς διακομιστές μας ή / και σύμφωνα με την παράγραφο ΣΤ’ παραπάνω.
Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες μεταφέρουμε τα δεδομένα σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (European Economic Area, EEA), για παράδειγμα, όταν επικοινωνούμε μαζί σας χρησιμοποιώντας έναν παροχέα υπηρεσιών που βασίζεται σε σύννεφο που λειτουργεί εκτός του ΕΟΧ, όπως το MailChimp. Αυτές οι μεταφορές θα πραγματοποιηθούν μόνο εάν ισχύσει ένα από τα ακόλουθα:

 • η χώρα που λαμβάνει τα δεδομένα θεωρείται από την ΕΕ ότι παρέχει επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων
 • ο οργανισμός που λαμβάνει τα δεδομένα καλύπτεται από ρύθμιση αναγνωρισμένη από την ΕΕ ότι παρέχει επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων, π.χ. μεταβιβάσεις σε εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με την κοινοτική ασπίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων της ΕΕ
 • η μεταφορά διέπεται από εγκεκριμένες συμβατικές ρήτρες
 • η μεταφορά έχει τη συγκατάθεσή σας
 • η μεταφορά είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας ή για να λάβετε τα μέτρα που ζητήσατε πριν από τη σύναψη της σύμβασης αυτής, ή
 • η μεταφορά είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης με άλλο πρόσωπο, το οποίο λειτουργεί προς το συμφέρον σας.

Δυστυχώς, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Αν και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στον ιστότοπο και οποιαδήποτε διαβίβαση γίνεται με δική σας ευθύνη.

Η. Ιστοσελίδες τρίτων
Ο ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς και από διάφορους ιστότοπους τρίτων μερών. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι ιστότοποι έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και ότι δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για αυτές τις πολιτικές. Παρακαλούμε ελέγξτε αυτές τις πολιτικές πριν υποβάλλετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτούς τους ιστότοπους.

Θ. Διατήρηση των δεδομένων σας
Θα διατηρούμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε για την εκπλήρωση των σκοπών μας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν σχετικών με νομικές και λογιστικές υποχρεώσεις, ή σκοπών υποβολής εκθέσεων.
Οι προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους μαθητές θα παραμείνουν στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού μέχρι την 31η Αυγούστου μετά τη συγκέντρωση των δεδομένων. Αυτό επιτρέπει τον έλεγχο των αποτελεσμάτων από τους συμμετέχοντες και τους καθηγητές τους. Στη συνέχεια, όλες αυτές οι πληροφορίες θα διαγραφούν και τα αποτελέσματα θα γίνουν απροσπέλαστα (εκτός από τα ονόματα των επιλεγέντων διακριθέντων μαθητών που δημοσιεύονται στην σχετική σελίδα σύμφωνα με την άδειά τους).
Μπορούν να διατηρηθούν πληροφορίες επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς για να διευκολυνθεί η επικοινωνία σχετικά με τους μελλοντικούς διαγωνισμούς.
Τα αιτήματα για απομάκρυνση των δεδομένων των μαθητών ή των εκπαιδευτικών θα πρέπει να κοινοποιούνται στο bgradmin@ltee.org από τον συντονιστή του σχολείου.
Η δημοσίευση των ονομάτων των μαθητών που διακρίθηκαν σε αυτή την ιστοσελίδα δεν πραγματοποιείται χωρίς πρώτα να ζητηθεί από τους καθηγητές των μαθητών που είναι επιλέξιμοι να εμφανιστούν σε αυτή τη σελίδα να αναζητήσουν και να επιβεβαιώσουν την άδειά τους. Οποιοσδήποτε μαθητής επιθυμεί να απομακρυνθεί το όνομά του, μπορεί αργότερα να ζητήσει την κατάργησή του, ζητώντας από τον δάσκαλό του να στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση bgradmin@ltee.org. (Αυτό είναι σύμφωνο με την πολιτική επικοινωνίας μας με τους μαθητές και αποφεύγει τους κακόβουλους σκοπούς μεταξύ μαθητών).

Ι. Cookies
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να σας διακρίνει από άλλους χρήστες του ιστότοπού μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στη συσκευή σας από ιστότοπους που επισκέπτεστε. Χρησιμοποιούνται ευρέως για να λειτουργούν οι ιστότοποι, ή να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, καθώς και για να παρέχουν πληροφορίες στους ιδιοκτήτες του ιστότοπου. Ο ιστότοπός μας www.bebras.gr και ο συνδεδεμένος ιστότοπος εθνικού διαγωνισμού στη διεύθυνση https://challenge.bebras.gr χρησιμοποιούν μόνο cookies που είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία της υπηρεσίας, π.χ. για να παρακολουθείτε τις συνεδρίες χρηστών. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε ότι μπορούμε να τοποθετήσουμε αυτούς τους τύπους cookie στη συσκευή σας.

IA. Αλλαγές στην πολιτική αυτή
Τυχόν αλλαγές που ενδεχομένως θα γίνουν στην πολιτική απορρήτου μας στο μέλλον θα αναρτηθούν σε αυτή τη σελίδα. Ελέγχετε συχνά για να δείτε τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές στην πολιτική απορρήτου.

IB. Τα δικαιώματά σας
Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, έχετε από το νόμο το δικαίωμα:

 • Ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας (κοινώς γνωστό ως «αίτημα πρόσβασης αντικειμένου»). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας και να ελέγξετε ότι τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα.
 • Ζητήσετε τη διόρθωση των δεδομένων σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς.
 • Ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε τα δεδομένα σας όπου δεν υπάρχει επαρκής λόγος για να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε τα δεδομένα σας όταν έχετε ασκήσει το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (βλ. παρακάτω).
 • Αντιτεθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας όπου επικαλούμαστε τα νόμιμα συμφέροντά μας (ή αυτά τρίτων) και για κάποιο συγκεκριμένο λόγο θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία για αυτό το σκοπό. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αμφισβητήσετε την επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
 • Ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, για παράδειγμα αν θέλετε να διαπιστώσουμε την ακρίβειά της ή τον λόγο για την επεξεργασία τους.
 • Ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας σε τρίτους.

Ανάλογα με τις περιστάσεις και τη φύση του αιτήματός σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να το ικανοποιήσουμε, για παράδειγμα, όταν υπάρχει συμβατική απαίτηση να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας και δεν θα ήταν δυνατή η εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων αν ικανοποιούσαμε το αίτημά σας. Ωστόσο, όπου έχετε συναινέσει στην επεξεργασία (για παράδειγμα, όταν μας ζητήσατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ), μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σταματήσουμε τη διαδικασία το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν από την απόσυρση της συναίνεσής σας και ενδέχεται να μην μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν.

ΙΓ. Επικοινωνία
Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που περιγράφονται παραπάνω ή έχετε τυχόν ερωτήματα ή ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, επικοινωνήστε με ένα ή και τα δύο από τα παρακάτω:

Εργαστήριο Μαθησιακής Τεχνολογίας και Διδακτικής Μηχανικής
Πανεπιστημίου Αιγαίου
Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών
Δημοκρατίας 1,
Τ.Κ.: 85132, Ρόδος
+302241099151
https://ltee.aegean.gr.

Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Διαγωνισμού Bebras για την Ελλάδα: bgradmin@ltee.org

Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το αίτημά σας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του GDPR και της Ελληνικής Νομοθεσίας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να διατηρήσουμε ένα αρχείο των επικοινωνιών σας για να μας βοηθήσετε να επιλύσουμε τυχόν ζητήματα που θέτετε.

Αν παραμείνετε δυσαρεστημένοι, έχετε το δικαίωμα να κάνετε καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr).